Restructurarea Afacerii

 

 Restructurarea afacerii reprezinta un obiectiv important pentru orice antreprenor ajuns in situatie de criza.

Intrebarea care se poate pune este: de ce restructurare si nu abandonarea acelei afaceri si un nou start-up?

Raspunsul poate fi individual si il poate stii doar antreprenorul aflat in situatie de criza.

 

Raspunsul nostru este ca trebuie sa salvam ceea ce s-a realizat cu multe eforturi in decursul timpului.

De aceea suntem langa dvs., pentru a va putea consilia in aceasta activitate importanta pentru dvs. in calitate de antreprenor.

 

Consilierea noastra se poate realiza prin:

• Gestionarea situatiilor de criza, ceea ce presupune identificarea elementelor interne si externe care au determinat aceasta situatie si totodata gasirea solutiilor optime pentru depasirea crizei si relansarea afacerii dvs;

• Analiza financiara, ceea ce presupune diagnosticarea afacerii, identificarea punctelor slabe si a punctelor tari ale afacerii, inlaturarea riscurilor si dezvoltarea oportunitatilor;

• Reconfigurarea afacerii, ceea ce presupune implementarea solutiilor optime identificate in procesele analitice si urmarirea obtinerii efectelor scontate.

 Restructurarea afacerii trebuie privita ca o metoda de preventie, nu trebuie confundata cu procedura de reorganizare din cadrul procedurii insolventei.

  

Deschiderea de noi afaceri

Deseori, initierea unei noi afaceri se dovedeste a fi solutia cea mai buna. Acesta este, spre exemplu, cazul realizarii unui produs nou (cand nu exista practic nici o alternativa) sau atunci este avuta in vedere o piata in crestere.

Identificam pentru tine noi oportunitati de afaceri. Deschiderea unei noi afaceri poate fi considerata alegerea potrivita.

In cazul identificarii unei noi afaceri, pentru domeniul tau de activitate, societatea noastra poate garanta: libertate maxima de actiune, astfel iti vei putea pune in aplicare planurile asa cum iti doresti,  poti stabili modul de organizare a activitatii in functie de ritmul de dezvoltare a firmei, prestanta sociala, lipsa unor „pietre de moara”.

Initierea unei afaceri noi presupune un efort important si solicita foarte mult abilitatile intreprinzatorului. Tocmai de aceea Younique Advisers este acolo pentru tine!

Expertii nostrii vor slabili planurile de dezvoltare pentru societetea ta, viziunea societati,obiectivele pe termen scurt si lung, vor oferi consultanta pentru a putea recupera intr-un timp mai scurt investitia realizata, te vor ajuta sa intelegi cum iti poti dezvolta rapid afacerea, tocmai pentru a obtine rezultatele dorite.

 

 

Harta Site