Despre noi

 

  • Pentru formarea ta profesionala

  Younique Advisers este furnizor autorizat de formare profesionala continua pentru urmatoarele cursuri:

1. Formator (COR 242401)

2. Instructor/Preparator Formare (COR 333309)

3. Evaluator Proiecte (COR 241263)

4. Manager de Proiect (COR 242101)

5. Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene (COR 241948) - in parteneriat

  • Pentru business-ul tau

Younique este partenerul si consilierul tau de incredere, serios si dedicat tie si afacerii tale. Noi te ajutam sa iti optimizezi procesele in cadrul firmei, prin operatiuni de optimizare a serviciilor interne, optimizarea costurilor, maximizarea  fluxului de numerar, imbunatatirea proceselor si organizarea eficienta.

Younique analizeaza nevoile tale de numerar, planurile tale de viitor si iti propune o solutie optima de atragere de fonduri, prin accesarea de fonduri , de la Uniunea Europeana, sau de la mediul local de produse de finantare.

Consilierii nostri sunt expertii care te ghideaza in luarea deciziilor complexe in afaceri, si te ajuta sa iti realizezi  planurile, furnizand cele mai bune rezultate. Masuram rezultatele si ne imbunatatim continuu performantele.

Punctele noastre tari:
- Expertiza afacerilor international
- Prezenta activa  pe piata de peste 15 ani
- Patrunderea pe diferite piete si industrii: FMCG, Pharma, Telecomunicatii, Oil & Gas, Energie
- Cunostiinte complete despre provocarile mediului antreprenorial
- Analiza financiara international, bazata pe reale decizii ale executivului
- Experienta in project management
- Competente Lean si  Six Sigma
- Abilitati de conducere, devotament si putere pentru a transmite clientului cel mai bun rezultat

- Peste 500 persoane formate

Misiunea noastra:
Sa ghidam companiile in explorarea unor noi cai, oportunitati si directii spre tendintele afacerilor de maine. Viitorul este maine, si noi ajutam clientii sa gandeasca, sa analizeze, sa isi faca un plan de afacere si sa actioneze conform tendintelor. Suntem prezenti pentru nevoile clientilor si noi suntem viitorul pentru viziunile clientilor nostri.

Valorile noastre:
Responsabilitate:  ne tinem promisiunile fata de clientii nostri, fata de angajati si fata de afacerea noastra. Ne angajam sa depasim  asteptarile clientilor nostri si sa livram ce am promis.
Calitate: oferim servicii clientilor nostri, masuram rezultatele si ne imbunatatim continuu procedurile. Cheia succesului nostru este calitatea serviciilor oferite si asta il face pe client fericit.
Satisfactia clientului: sa ne facem clientii fericiti, sa fie multumiti de rezultate, ne asigura de faptul ca se vor intoarce pentru noi colaborari. Cu cat est clientul mai multumit, cu atat contributia la dezvoltarea mediului de afaceri este mai mare.

Satisfactia clientului este piesa esentiala in intregul nostru concept de a face lucrurile: ce facem si cum facem.

 

Harta Site