Curs Evaluator Proiecte autorizat ANC, COR 241263

Pentru detalii referitoare la sustinerea acestui curs va rugam sa ne contactati:
Persoana de contact: Cristina Haller
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
telefon: 0733.000.034

Perioada cursului: -
Termen maxim de inscrieri: -
Programul cursului: ora 9.30 - 17.00
Locatie: Splaiul Unirii nr. 6, cladirea B3A, etaj 4, modul 3, sector 4, Bucuresti
Examen: -

Pret final pentru 1 cursant: 450 lei
Pachet final pentru 4 cursanti (3 + 1 cursant GRATUIT): 1350 lei

Pretul cursului include: suport de curs, caiet de lucru, suport logistic, examen final, emiterea certificatului ANC, cafea si racoritoare.


Acte necesare pentru inscriere, in copie:

• Diploma de licenta / adeverinta de absolvire a facultatii

• Copie dupa buletin

• Certificatul de casatorie, in cazul schimbarii numelui
• Certificat de nastere


Proiectele private sau publice reprezinta un subiect de importanta maxima pentru tara noastra si o posibilitate inedita de a porni o afacere susținuta de Uniunea Europeană prin fonduri care nu se mai ramburseaza. Cu toate acestea, Romania sufera la capitolul atragerii de proiecte europene, deoarece informarea cetățeanului cu privire la această tema a fost una greoaie si slabl implementata de-a lungul timpului.
Younique Advisers iti ofera posibilitatea de a invata care sunt tainele tainele unui proiect bine pus la punct de la profesionisti care cunosc in detaliu cadrul legal actualizat la zi si care te pot indruma spre calea succesului prin experienta lor.

Dupa absolvirea cursului de Evaluator Proiecte veti capata si dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru identificarea, derularea, implementarea și evaluarea unui proiect de succes.

Diploma de expert, pe care o vei dobândi la finalul cursului este certificată de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și este recunoscută la nivel internațional.

 

Competente profesionale dobandite in urma parcurgerii cursului:

1. Aplicarea prevederilor legale referitoare la securitatea si sanatatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta;

2. Aplicarea normelor de protectie a mediului;

3. Aplicarea normelor de asigurare a securitatii informatiilor;

4. Pregatirea personala pentru evaluare;

5. Organizarea procesului de evaluare;

6. Evaluarea propunerii de proiect;

7. Validarea evaluarii;

8. Acordarea de asistenta tehnica pentru selectia de proiecte.


Lectorii Younique Advisers (Cristina Mateescu si Marius Mateescu) sunt traineri autorizati ANC (CNFPA) in formare profesionala, cu experienta relevanta in sustinerea cursurilor de formator, fonduri europene, evaluare, management de proiect, de peste 10 ani.

Lector: Cristina Mateescu
Dna Cristina Mateescu are pregatire pedagogica si o experienta extinsa in sustinerea de cursuri de formator, fonduri europene, evaluator proiecte. Experienta sa aduce plus valoare participantilor la curs, din perspectiva strategica a proiectelor pe fonduri nerambursabile, dar si din perspectiva formarii profesionale. Dna Mateescu are o experienta de peste 11 ani in scrierea, implementarea, decontarea, monitorizarea proiectelor cu finantare nerambursabila in diverse domenii de activitate.

Lector: Marius Mateescu
Dl Marius Mateescu are o pregatire pedagogica si o experienta extinsa in sustinerea de cursuri detinand Certificat de formator, competente pentru eficientizarea proceselor si procedurilor in cadrul companiei “Six Sigma Black Belt”, management situational, management de tranzitie, abilitati de dezvoltare proprie, relatiilor in echipa, dezvoltarea relatiilor intre angajati.
Are o experienta de peste 11 ani in activitati de consultanta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune fiind expert in elaborarea de proiectii financiare, analize cost-beneficiu, analize de rentabilitate si indicatori financiari, etape necesare in scrierea, implementarea si decontarea proiectelor pe fonduri europene.
De asemenea, dl Marius Mateescu are o experienta bogata in audit, management financiar, eficientizarea vanzarilor si cresterea profitabilitatii companiilor, prin prisma pozitiilor ocupate la companii multinationale si romanesti (SC Kpmg Romania SRL, Diageo Balkans LTD, SC Vodafone Romania SA etc).

(acest curs va fi comasat cu cel de Expert Fonduri UE)

Harta Site