Consultanta in dezvoltarea afacerii

 Strategia de management reprezinta “ansamblul obiectivelor majore ale unei organizatii pe termen lung, principalele modalitati de realizare, impreuna cu resursele alocate, in vederea obtinerii avantajului competitiv potrivit misiunii organizatiei”.

Ne propunem sa abordam cele mai potrivite strategii pentru afacerea ta.

Pentru implementarea unei strategii de dezvoltare a business-ului tau vom propune: extinderea domenului de activitate, deschiderea unui nou punct de lucru, dezvoltarea volumului investitii noi in cadrul firmei, angajare de personal calificat.

Procesele de dezvoltare ale afacerii sunt:

- Planuri de afacere –Mediul in care compania activeaza este foarte dinamic, asadar compania trebuie sa devina cat mai agila pentru a livra valoare clientilor sai.

- Cultura organizationala – operatii interne, legaturile dintre departamente, structura ogranizationala, proceduri si politici interne  etc., toate acestea sunt o parte vitala a culturii companiei care se reflecta in interactiunea cu clientii.

 - Resurse umane – retentia resurselor celor mai importante ale companiei, motivarea si instruirea lor trebuie sa fie prioritate pentru orice companie. Oferim training profesionist pentru angajatii dumneavostra.

 

Harta Site